Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy » 2019 podzim

3B.SUP liga 6.kolo : Tycho de Brahe SUP - ROKOSKA SUP 3:1 (2:1)

publikováno 16.10.2019 (aktualizováno 21.10.2019)

hráno na hřišti Štěrboholy od 20:30

Nastoupili (8):  Jára - Zdeněk - Míra - Ota . Viky - Fred - Michal - Vláďa   

Fans (2) :  Ostravák + Oldtimer

Branky : 1:0  ( 4)  pohotově  dorazil  hlavou !!  Michal po samostatné  akci  do  sítě  

2:1 (22)  dal  opět  Michal  po  nahrávce od Zdeňka 

3:1 (60)  po  samostatné  akci   třikrát  vyražený  míč    dokopal  Vláďa  do  branky     

....  a  ještě  pár  slov  k  zápasu.

    Zápas  hraný  ve  velmi  dobrém  tempu.   Náš  soupeř  tým  Rokosky  dokazoval své kvality  a  tak  se  čepoval  velmi  dobrý  fotbal.  Na  první  branku  se  nečekalo  dlouho.  Michal  potvrdil  velmi  dobrý  tah  na  branku  a  po samostatné  akci  opakovanou  střelou  dal  hlavou  úvodní  branku.   Soupeř  asi  není  zvyklý  prohrávat   a  tak  se   začalo  „jiskřit“ .  I  tentokrát  se  předvedl  gólman,  když  2x  srazil  ze zadu  Vláďu.  Opět  beztrestně.  V následující  strkanici  pak  viděl  jako Zorro  mstitel  žlutou  kartu  Ota. V dalším  průběhu  se  naštěstí  emoce  uklidnily  a  hrál  se  výborný  fotbal.  Soupeř   přesnou  střelou  nedal  Járovi  žádnou  šanci  a  vymetl  šibenici  -  1:1.  Ale  vzápětí   jsme  zase  vedli.  Prosadil  se   přesnou  a  pohotovou  střelou  opět  Michal  po  nezištné  přihrávce  od  Zdeňka – 2:1 .  Dál  se  hrál  fotbálek  nahoru – dolů  a  šance  na  obou  stranách  přibývaly.  Jára  si  opravdu  zachytal  a  na  konečném  výsledku  měl  lví  podíl.   Na  další  branku  jsme  čekali  až  do  60.minuty,  kdy  Vláďa  opakovanou  střelou   protlačil  míč  za  záda  bezmocného  gólmana  do  sítě  -  3:1.   Naprosto  zasloužená  výhra.  

Výborný  výkon  a   opravdu  týmová  hra.  

Opět  si  všichni  sáhli  na  dno  svých  sil.  

Radost  pohledět.  Jen  tak   dál.

   Příště  je  na  programu  „malé“  derby  s  Bítovskou,  která  se  pomalu  zvedá  ode  dna – opět  vyhrála  a  tak  se  máme  na  co  těšit. 

Oldtimer

Další  odehrané zápasy :  Radouč FC B – Vibromax  5:1,  Bítovská – SuperNova 4:1, Caroil - Dehet 2:0, Kickers - RUM 2:1

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Vejvič | 17.10.2019 10:25
To jsou krásné výsledky ! Je vidět,že vám to beze mne jde , pata mě pořád bolí, už dva měsíce. A jelikož jí nedávám odpočinek,tak to nejde úplně doléčit. Příští zápas nemohu,ale na osmé a deváté kolo dorazím. Když už jsem si zaplatil příspěvky,tak ať tam aspoň na chvíli vlezu
Osobní profil HAFI | 17.10.2019 7:13
No to je paráda. Krásně se čte komentář a smekám.
Osobní profil Ostravak | 17.10.2019 6:38
Zdar manšafte. Přiznám se, že včera se mi na špil ani moc nechtělo, říkal jsem si, že pokaždé, když dondu, prohrajeme a od soupeře/favorita na postup jsem čekal jasnou kládu Óóóó, jak jsem se mýlil, nádherná, perfektní, důrazná hra, dřeli jste jako koně a konečně to přišlo , vítězství nad papírově daleko silnějším soupeřem, a žádné ušmoulené, ale více než zasloužené, radost na ten fotbal pohledět , připomínalo mi to naše minulotýdenní vítězství nad Anglii, taky mnou/asi nikým nečekané, a přitom zasloužené. Opět mě zklamali rozhodčí , sice jsem neviděl, co tomu předcházelo, zaregistroval jsem jen Vláďu před brankou ležícího/nadávajícího, a pak když odcházel, zezadu k němu přiběhl golman a srazil ho k zemi, jasná červená karta . A pak, jen aby se neřeklo, v další trmě/vrmě ty dvě žluté, po jedné na každé straně, …no, asi tomu moc nerozumím. Jednu připomínku mám, náš výkon dost poklesl, pokud byli na střídačce Michal i Vláďa současně (a my v té chvíli dostali laciný vyrovnávací gól). Pokud dondou na špil oba, vždy by měl být aspoň jeden z nich na place. Díky moc všem (a Seppovi, který nás v kritických chvílích podržel, zvláště) za předvedený výkon a už se těším na další špil .

Aktualita

3C SUP liga - 6.kolo: Tycho SUP - Klika CFA SUP 3 : 3 (1:1)
Hráno na Pražačce od 20:45

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery