Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy » 2018 podzim

3.B SUP ligy - 1.kolo : Tycho SUP – Kapr tým SUP 3 : 2 (1:1)

publikováno 05.09.2018 (aktualizováno 09.09.2018)

hráno od 19:00 na hřišti Meteor 8

Nastoupili (9) : Pavel Fred (B) – Jirka (C) - Zdeněk - Mirek - Petr Vejvič - Pavel - Karel - Ota – Viky

Omluveni (2): Jára Sepp - Hanka     Fans (2) : Ostravák – Oldtimer

Branky : na 1:0 proměnil Jirka v 5.minutě z blízka ideální přihrávku od Petra Vejviče,

na 1:1 soupeř kontroval v 9.minutě tečovanou střelou po zemi,

na 2:1 dal z blízka do prázdné Ota v 37.minutě po nahrávce od Pavla,

na 3:1 pak zvýšil sparťan Petr Vejvič v 41.minutě po nahrávce od Míry,

na konečných 3:2 soupeř snížil na v 48.minutě, když využil svalového  zranění bránícího Zdeňka

V úvodním zápase sezóně jsme nakonec po bojovném výkonu všech oslavili vítězství. Zaslouženě.  V zápase hraném v docela rychlém tempu si obě mužstva vytvořila mnoho střeleckých příležitostí. Tak trochu tradičně rozhodlo jejich proměňování.

Oldtimer

A ještě známé výsledky 1.kola : Vibromax 2012 – Rychlé pípy SUP 2:7, Houbaři – Rokoska SUP 1:3, Klika CFA SUP – Koliba F.C.V. 2:0, Kickers – Starci na chmelu B 2:1

A ještě aktualita z 1.kola 2.A SUP ligy : Bítovská SUP – Ortopedie 1:5

 

S odstupem ještě pás slov.

V úvodním zápase měla obě mužstva sice hodně snahy, ale letní herní pauza byla znát. Výsledkem byly zbytečné ztráty míče při zpracování míčů, ztracené míče při nepřesné rozehrávce a také malinko vychýlená muška při zakončení. Přesto měla obě mužstvu řadu střeleckých příležitostí, ale gólmani měly zavřený krám. Například Viky měl minimálně tři brankové příležistosti, ake asi mu zvlhnul střelecký prach. Podobný pech měl také Karel, který v rychlém brejku utekl obraně soupeře a při zakončení tlačil míč na zadní tyč, ale bohužel o chloupek minul. Škoda.

Podíl na našich brankách mělo vždy vícero hráčů. Hned v úvodu jsme pro pěkné kombinaci připravili míč Jirkovi před gólmanovi, který nezaváhal. Popravdě měl i další příležitost, ale z podobné pozice netrefil prázdnou branku. Na další gól jsme čekali až do druhé půle. Na půlce šel do souboje hodně odvážně s patřičným důrazem Pavel a vybojovaný míč okamžitě předal Otovi před branku a ten potvrdil střeleckou pohotovost a bylo 2:1. Vzápětí se herní situace opakovala. Soupeř totiž ve snaze o vyrovnání nechával otevřená zadní vrátka. Ve správnou chvíli a na správném místě před gólmanem byl Petr Vejvič , který nahrávku od Míry náležitě zužitkoval a bylo 3:1. Dobrá práce.

Také soupeř měl příležitosti ke skórování, ale Fred chytal spolehlivě. A také měl tolik potřebné štěstí. Jednou mu pomohla i tyč, ale to k fotbalu patří. Navíc jsme pozorně bránili a také jsme se vzorně vraceli.

Kapr tým skóroval v každém poločase pouze jednou a to rozhodlo. První gól dal z dálky na 1:1, když míč prošel klubkem hráčů a zapadl smolně do branky, no při druhé brance zase využil svalového zranění bránícího Zdeňka, který nemohl odehrát míč a tak měl dokonale nabito – 3:2.

Ale více jsme mu už v dramatické závěru nepovolili a vyhráli jsme 3:2.

Jen tak dál.

Oldtimer   

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

3C SUP liga - 6.kolo: Tycho SUP - Klika CFA SUP 3 : 3 (1:1)
Hráno na Pražačce od 20:45

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery