Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy » 2017 podzim

3B.SUP liga - 9.kolo : Tycho de Brahe SUP - Bítovská SUP 3 : 3 (1:2)

publikováno 30.11.2017 (aktualizováno 07.12.2017)

odehráno v Záběhlicích od 17:45 hod

Nastoupili (8): jirkapatka, Viky, Sepp, Ota, Mirek.V, zdenek, vladakol, Voda   Omluveni  (3): HAFI, Kopečný, Kukulin 

Branky :  Vláďa Kolankiewicz, Ota Ditz, Zdeněk Lust   Asistence :  Jirka Patka, asi Viky Kassl ,  Mirek Volák 

Komentář : 

jirkapatka | 01.12.2017 9:49    Tak nakonec 3:3. V první půli byla lepší Bítovská. V druhé půlce naopak my. Celkem obstojný výkon s naším tradičním soupeřem. Nakonec nás bylo 8 (se mnou a Karlem).  Goly: Vláďa (Jirka), Ota (Jirka), Zdeněk (?). Kdo víte, doplňte tu třetí asistenci

Viky | 01.12.2017 9:56  Hoši, včera celmi dobrý zápas (na tu bídu, co normálně hrajeme). Třetí gól asistence Míra, na druhý já.

Komentář soupeře : 

     V posledním kole podzimní sezóny se střetáváme s naším nejoblíbenějším soupeřem. A jelikož se spousta hráčů dlouhodobě zná, dovolujeme si tento zápas vždy nazývat derby.

Kdo z našeho týmu se tohoto veledůležitého boje nezúčastnil: Zdeněk19 - bolavá záda,  Miloš - výjezdní zasedání firmy, Standa - nemoc, Zé Roberto - dlouhodobé neléčené zranění, Velitel - hraje si na schovávanou.   Soupeř byl potěšen, když v sestavě nenalezl Velitele, vzpomínka na zápas jarní sezóny, kdy prakticky právě Velitel utkání rozhodl, byla ještě čerstvá! Ať se nám v sezóně daří či nedaří, zápas s Tychem je vždy prestižní a oba týmy chtějí zvítězit stůj co stůj!  Před zápasem jsme krátce pohovořili o bránění, aby se nám nestalo něco podobného, jako v zápase předešlém! K těmto plánům nám určitě chyběli Standa s Milošem, ale zastoupit je měl rozdílový hráč Mirek. Dvakrát v sezóně jsme obdrželi debakl a prý to bylo právě proto, že Mirek v obranných řadách chyběl! Prohlásil Mirek!
Utkání jsme začali aktivněji než soupeř a hru jsme měli vcelku pod kontrolou. Podařilo se nám i otevřít skóre utkání. Bobík převzal na středu hřiště přihrávku a pelášil na branku soupeře. Prášek se z pravé strany nabízel ke kombinaci a díky tomu se Bobíkovi otevřela v obraně soupeře díra jako vrata, kterou bleskově využil krátkou a svižnou střelou alá H7 a rázem jsme vedli! Obdržený gól jakoby soupeře spíše zklidnil, než znervóznil, přesnou a rychlou kombinací se dostávali na dostřel naší branky. Odměnou jim byl vyrovnávací gól. Ten jednoznačně Mirek přisoudil na vrub Pavlovi, i když u začátku akce byla Práškova ztráta míčena půlce hřiště. Pavel si nepohlídal mezírku, no spíše mezeru u přední tyče a propagační střela mu proklouzla do sítě! Tenhle gól jsme soupeři darovali!  Chvíli na to nám gól zase věnoval jak na podnose soupeř. Jirka Patka pod tlakem přihrává z pravé strany malou domů, kde ovšem číhal Bobík, nasadil Seppovi blafák a do prázdné branky uklidil míč podruhé. Tímto výsledkem skončila první půle. V druhé půli byla naše hra o stupeň horší, začaly se projevovat naše nedostatky, zvláště při zpracování míče. Soupeř tahal za delší konec lana. Přesto jsme naše vedení navýšili, Martin22 se pěkně uvolnil a z otočky následovala rychlá střela, která si myslím byla ještě lehce tečovaná a proklouzla do sítě Tycha! Vedeme 3:1! Vypadalo to na šťastný konec. Jenže soupeř se nevzdává a střílí kontaktní branku. Mezi třemi hráči se krásně prosadil hráč soupeře a vymetl Pavlovi levou šibenici. Nějak nám dochází pára i když máme dva hráče na střídání. Z vlastní poloviny hřiště Tycho provádí dlouhý nákop, Mirek nezachytí včas náběh hráče a pohroma je na světě. Tentokrát je vymetena Pavlova pravá šibenice. Neskutečná branka, myslím, že další takovou se střelci už dát nikdy nepodaří! 3:3! Něco málo času ještě do konce zápasu zbývá a pocity se různí. Bobík burcuje tým, chce vyhrát, Prášek burcuje tým, nechce prohrát! V konci zápasu si vytvoříme šanci, která mohla rozhodnout o našem vítězství. Bohužel byla neproměněna. Martin22 dostává od Práška po levé straně míč do běhu, je rychlejší než obránce soupeře, dostane se sám před Seppa, který ve snaze zmenšit střelecký úhel vyběhne. Martin22 nasadí k blafáku, stejně jako Bobík v první půli a ve vteřině se musí rozhodnout! Vystřelit na přední tyč, kde Seppa bleskurychle zastoupil hráč z pole, nebo přihrát před branku, kde nabíhá Honza7, ale je tísněn obráncem Tycha. Martin22 se rozhodl pro první variantu a trefil v brance hráče soupeře! Derby tedy končí smírně a podle mě zcela zaslouženě. V první půli jsme byli o chlup lepší my, v druhé zase soupeř. Podzimní sezóna tímto zápasem končí, do té další, jarní, popřejme sobě i soupeři, hodně zdaru a těšme se na další případný vzájemný zápas!

(Prášek) 

A  ještě  komentář rozhodčího :  (http://tydenik.psmf.cz/svl/3/b/ ) :  

9. kolo : Tycho de Brahe SUP - Bítovská SUP 3:3 (1:2)
Sestava domácích:J. Pilecký, V. Kassl, M. Volák, O. Ditz, V. Kolankiewicz, K. Vodička, J. Patka, Z. Lust
Sestava hostů: M. Vošta, M. Tůma, M. Jeřábek, R. Hlubuček, K. Filip, J. Fiala, P. Hájek, J. Choura
Góly domácích: 26. V. Kolankiewicz, 39. O. Ditz, 49. Z. Lust
Góly hostů: 3. 28. R. Hlubuček, 32. M. Jeřábek
Nejlepší hráči O. Ditz -  R. Hlubuček

Sudí napsal : Poklidné utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů. Hráno bez karet.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

3C SUP liga - 6.kolo: Tycho SUP - Klika CFA SUP 3 : 3 (1:1)
Hráno na Pražačce od 20:45

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz