Úvod » Zápasy » 2015 jaro

3.A SUP liga - 6.kolo : Tycho de Brahe SUP - Houbaři 0 : 0 (0:0)

publikováno 29.04.2015

Hráno na hřišti Hrabáková 3 od 18:30 hod

  Do  zápasu  nastoupilo  pouze  7 statečných,  kteří  si  docela  mákli.  Byly  to  nervy,  ale  nakonec  po  vyrovnaném  průběhu   zasloužená  dělba  bodů.  Na  tyče 1:1.  Díky  všem  "statečným".   

Oldtimer  

Sestava: Jarda - Mirek, Vláďa, Viky, Rosťa, Hanka, Bohouš 

Omluveni:všichni ostatní :-)

Diváci: Oldtimer, Midloch

 

     Počátek zápasu se poněkud posunul pro nepřítomnost rozhodčího. Píšťalky jsem se ujal nakonec já, Václav hlídal lajnu a tak byl průběh utkání klidný co do výstřelků směrem k rozhodčímu. Obě mužstva byla v prvním poločase trochu nervózní a dost kazila rozehrávku. Resultovaly z toho čtyři šance soupeře, ale Jarda je vždy skvěle pacifikoval. Nejednalo se o nic neznámého - prostě podpora útoku od obránců může být maximálně taková, že nevyrážím po straně, kde není vedený míč - ztráta přijde dříve nebo později (u nás tedy určitě) a pak propadne jak hráč vyvážející míč zezadu, tak i hráč, který ho podporoval útočnou snahu na straně druhé. Hřebíka na Vás! Prostě Poslední bránící hráč zůstává za každé konstelace na středu. Zkusil bych to příště jako takový malý experiment - já jsem takhle hrál dvacet let :-)

      Jinak byla ovšem příkladná bojovnost. Dokonce jsme v prvním poločase nastřelili tyčku - dlužno říct, že Viky prokráčel hřištěm opravdu pěkně. Nicméně o půlce jsme se trochu víc zatáhli, nebláznili jsme dopředu, ale stále jsme nechávali pokrytého Romana Hliňáka jen jedním hráčem - před ním to chtělo zajistit. Z toho pramenily další čtyři tutovky soupeře z nichž jedna skončila tyčkou, ale i naše útoky někdy stačilo vyřešit s větším klidem. Zejména útok ve třech - Vláďa, Rosťa, Bohouš na jednoho skončil bohužel trochu do ztracena. Dvakrát se nedostal míč k Haně, která měla celou levou stranu před brankou pro sebe, ale to se stane. Míra i Rosťa se dostávali kolikrát za hráče, ale síly ubývaly a tak se špatně nahrávalo - ke konci to už bylo jen o výdrži.

 

     Myslím, že za toto utkání bych dal jedničku za nasazení všech, dvě mínus za kombinaci a trojku za občasné výpadky v obranném systému. Celkově to tedy vidím za dvě.

Mějte se a těším se na další zápas.

Pavel Midloch Živný.

P.s.: Pochvala pro rozhodčího - nebyl jsem špatný :-)

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Sepp | 30.04.2015 8:00
Doufám, že všichni se na příští zápas dají zdravotně do kupy a zápas s Rokoskou nám přinese další body.

Aktualita

3C SUP liga - 6.kolo: Tycho SUP - Klika CFA SUP 3 : 3 (1:1)
Hráno na Pražačce od 20:45

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz