Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy » 2015 jaro

3.A SUP Liga - 4.kolo : Tycho SUP - Bítovská SUP 2:2 (0:0)

publikováno 15.04.2015

hráno v Záběhlicích od 19:00 hodin

Tradiční  derby  dobré  úrovně  jsme  odehráli  bez  střídání.   Velice  dramatický  závěr,  nakonec  spravedlivá  dělba  bodů.   

Branky :  v  51.minutě  dal  Karel Vodička na 1:0  a    v  57.minutě   Jirka  Patka  vyrovnal  na 2:2. 

Vlastní   komentař  dodáme  dodatečně.  

Oldtimer

__________________________________________________________________________________________________________

Nastoupili (6) : Jára "Sepp" Pilecký  - Zdeněk Lust  - Mirek Volák - Jirka Patka - Pavel Kopečný - Karel Vodička  

Omluveni (9!!!): Michal Koscelanský - Michal Košťál - Tonda Tichý - Viky Kassl - Pavel Živný "Mydloch" - Bohouš Karafiát - Rosťa Sládek - Vláďa Kolankiewicz - Hanka Filipová      

Fans 2 : Oldtimer - Pavel Živný "Midloch"     

Vývoj skóre :  1:0, 1:2, 2:2

Branky: Karel Vodička, Jirka Patka Asistence: na obě branky Míra Volák

    Proti tradičnímu soupeři jsme se bohužel nesešli a bylo jen štěstím, že se nás ukázalo alespoň šest do pole. Na pomezí sice byli dva fanoušci, kteří by zabránili v případě nižšího počtu kontumaci, ale jejich zdravotní stav by nedovolil než rychlého postávání na hřišti :-)

    Celý první poločas se nesl v duchu pěkného fotbalu a i když byl soupeř se třemi hráči navíc, tak se jeho "přesila" neprojevila. Mírně navrch a i o pár šáncí jsme měli my, zaujala i netrefená, ale pohotová zadovka Zdeňka, na druhé straně ale i Jarda musel sáhnout k zákrokům zabraňujícím cestě míče do sítě zejména proti Standovi Kasovi projevil mimořádný postřeh a tak byl poločasový stav spravedlivý. Celkem dobře se začal vyvíjet i poločas druhý, nedotažené šance v podání Pavla, dálkové střely Míry a Karla dávaly tušit, že se cosi blíží a pak to konečně přišlo. Karel napřáhl na pravé straně pár metrů za půlkou, rána po zemi těsně před Pavlem Hájkem skočila a ač ji dokázal pacifikovat, tak míč s udělenou horní rotací poslušně zamířil napodruhé do branky - 1:0!

     Euforie byla na místě, ale během několika minut přišlo vystřízlivění. Na centr z levé strany šel vzadu Sepp, před ním se k míči před útočníkem (Zdeněk Stránský) dostal správně Jirka a nadzvedl ho. Bohužel do obličeje Zdeňka a tak se soupeř radoval z vyrovnání. A nebylo toho dost - za pár minut Jarda dobře vyrazil, míč se ale na malém vápně dostal k nejlepšímu hráči soupeře a ten pohodlně vrátil do prázdné. Soupeř se ujal vedení 2:1.

    A pak už přišla fotbalová nádhera. Několik šancí jsme ještě nedokázali proměnit, ale osud utkání vzal do svých rukou Jirka a nádhernou střelou schovanou za obráncem se pár metrů za půlkou nemýlil! Střela zaplula přímo do šibenice a výsledek byl stanoven!

 

   Z pohledu diváka nádhera a nezbývá než poděkovat všem statečným. Hrát bez střídání v tomto tempu byl zázrak a děkuji všem!!!

Pavel Midloch Živný.

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Viky | 15.04.2015 10:44
Velká gratulace. Bez střídání, tomu říkám výkon.
Osobní profil Old_Timer | 15.04.2015 9:52
Skvěle vylíčeno, lépe bych to nenapsal. Statečný výkon všech přítomných. Díky za to. Jen je škoda, že bylo tolik omluvených. Bez střídání to docela "bolí". Prosím o nahlášení asistencí.

Aktualita

3C SUP liga - 6.kolo: Tycho SUP - Klika CFA SUP 3 : 3 (1:1)
Hráno na Pražačce od 20:45

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
131415 16171819
202122 23242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery